Contact

bulthaup designlink
Diesterstraat 2
3500 Hasselt
info@designlink.be

Openingstijden

woensdag t/m vrijdag: 14u00 tot 18u00
zaterdag: 10u00 tot 18u00

maandag en dinsdag steeds welkom op afspraak, of op een ander moment naar keuze

Welkom bij designlink

welkom bij bulthaup hasselt

Wie hier binnentreedt, ontvangt steevast een warm welkom door Link. Als graficus en interieurontwerper typeert hij zich met een stijl die zowel speels als harmonisch is. Verwacht hier strakke interieurconcepten met een kwinkslag. “Tijdens mijn opleiding grafisch ontwerp heb ik me toegespitst op kleurenleer. Ik heb geen schrik van een wit vlak, maar een streepje kleur met karakter moet kunnen.”

Kunstenaars zoals Kazimir Malevich en Piet Mondriaan vormen hierbij een grote bron van inspiratie met hun goed doordacht lijnenspel. Link: “Er zit altijd meer in dan je op het eerste gezicht zou denken. Die strakheid trek ik door in mijn ontwerpen.”

Dankzij zijn ervaring en persoonlijkheid ontbreekt het bij designlink niet aan inlevingsvermogen en verbeeldingskracht. Hierdoor ontstaat er keer op keer een keuken op maat van haar eindgebruikers, ideaal om in te koken én leven.

Een persoonlijke aanpak, met oor voor uw eigen inbreng, is de enige logische keuze voor Link om het geheel tot een hoger niveau te brengen. Om u een indruk te geven van de producten en werkwijze, nodig ik u graag uit voor een persoonlijke kennismaking in de showroom.

Het team

Link Martens

Zaakvoerder en interieurarchitect
Link Martens, zaakvoerder bulthaup Hasselt

Link Martens

Zaakvoerder en interieurarchitect